La Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) lidera la sessió de treball, que s'emmarca en el II Congrès de Pimes de Catalunya de Fepime

Esteu aquí

La Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) lidera la sessió de treball, que s'emmarca en el II Congrès de Pimes de Catalunya de Fepime

 
 

Les pimes del Maresme han detectat la ieficiència de la xarxa de telecomunicacions, l'intrusisme i l'alta fiscalitat com a pitjors esculls de l'activitat empresarial al territori. En la trobada del 19 de maig, integrat en el II Congrès de Pimes de Catalunya de Fepime, a la que pertany l’ ACEE, els empresaris maresmencs han reflexionat sobre la situació actual de les pimes al territori i han elaborat propostes per a millorar la situació. Amb el II Congrès de Pimes de Catalunya, Fepime analitza l’estat actual de la pime catalana arreu del territori.
La reunió de pimes del Maresme ha estat liderada per la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), i ha comptat amb la intervenció d'empresaris representats també pel Gremi de Constructors i Promotors d'Obres de Mataró i  Comarca, per la Fundació Maresme, per Gentic (Grup d’ Empreses TIC del Maresme), per l'Associació Artesana de Perruqueria d'Homes de Mataró i Comarca, i per EURECAT MATARÓ. Els empresaris reunits han analitzat també l'oferta formativa i la qualificació dels professionals, l'incipient possibilitat de finançament i les trabes administratives que dificulten els projectes empresarials.
La primera part de la reunió ha tingut lloc a les instal·lacions de La Nau, a Mataró, que es tracta del primer edifici que va construir Antoni Gaudí i que és, a més, l'únic que va ser promogut per una de les primeres cooperatives obreres del tèxtil de Catalunya.