Els empresaris de les Terres de l'Ebre clamen pel dèficit d'infraestructures al territori

Esteu aquí

Els empresaris de les Terres de l'Ebre clamen pel dèficit d'infraestructures al territori

 
 

L'Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE) lidera la sessió de treball del 26 de maig, que s'emmarca en  el II Congrès de Pimes de Catalunya de Fepime, a la que pertany l’ ACEE.
Els empresaris de les Terres de l'Ebre han subratllat la manca de desenvolupament d'infraestructures al territori en els darrers 30 anys. Les pimes de l'Ebre han clamat per les dificultats de les connexions viàries i ferroviàries i han assenyalat com a desavantatge important les dificultats que també suposa per a les telecomunicacions una xarxa insuficient: la cobertura mòbil és dificultosa en moltes zones del territori i la fibra òptica no arriba pràcticament als polígons industrials.
La jornada, celebrada el 26 de maig a Tortosa, ha reunit empresaris representats per l'Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE), del Col.lectiu d’Empresaris de la Sènia, del Gremi Provincial de Comerç del moble de Tarragona, de la Cooperativa de Gandesa, reunint sectors tan variats com el químic, siderometal·lúrgic, vinícola, alimentació, transport, hostaleria, construcció o comerç. Els empresaris de les Terres de l'Ebre han lamentat també la pesadesa dels tràmits administratius i la morositat.