Foment i IESE Business School s'uneixen per impulsar el lideratge de la dona en les empreses

Esteu aquí

Foment i IESE Business School s'uneixen per impulsar el lideratge de la dona en les empreses

 
 

Foment del Treball, a través de la seva Comissió assessora Dona i Empresa, presidida per Mª Helena de Felipe, treballa per promoure i facilitar el posicionament de les dones directives de les empreses de Foment a llocs de presa de decisió econòmica. De Felipe entén que el moment històric de canvi radical en tots els sistemes productius “és una gran oportunitat per a les dones perquè és necessari incorporar una nova cultura organitzativa més transversal que la tradicional”.

Foment del Treball i l’escola de negocis IESE han renovat per segon any consecutiu un acord de col·laboració en el marc de la Comissió Dona i Empresa de la patronal que persegueix l’objectiu de facilitar tècniques i eines a les dones en el món de l’empresa per eliminar barreres que els impedeixen progressar segons els seus mèrits i exercir un major lideratge amb serenitat, èxit i satisfacció.

La patronal i l’escola de negocis han dissenyat un programa de desenvolupament professional i personal a través de formadores de reconegut prestigi i d’unes sessions dinàmiques, pràctiques i interactives amb les participants, que els permetin adquirir competències a través d’un procés d’aprenentatge que integri coneixements, habilitats i actituds.

En aquest context es realitzaran tres jornades formatives adreçades a les directives de les empreses que integren Foment i les seves organitzacions associades que s’impartiran els propers 6, 13 i 20 de març per experts reconeguts: Núria Chinchilla, Mireia de las Heras, Beatriz Fernández-Tubau Rodés, Marta Maiques, Álex López, Oscar García Pañella i Carlos Andreu.