II Edició Jornades "Entrenant el teu Talent"

Esteu aquí

II Edició Jornades "Entrenant el teu Talent"

 
 

Foment del Treball, està molt compromès amb la promoció de la dona en la empresa. És per aquest motiu que vam crear, fa més d'un any, la Comissió Dona i Empresa amb l'objectiu de posicionar en llocs de direcció econòmica a les directives i d'enfortir el teixit empresarial femení.

Aquet any s'organitza curs per dones executives com eina clau per millorar i rendibilitzar els seus negocis, s'ha programat la II Edició de les Jornades "Entrenant el teu Talent", organitzades per Foment del Treball en estreta col.laboració amb el Centre Internacional de Treball i Familia (ICWT) de l'Escola de Negocis IESE.

En aquesta ocasió, les jornades estan enfocades a millorar la direcció i gestió de les organitzacions, a través del coneixement i de l'òptima utilització de les xarxes socials, de la importància de la reputació digital i de la inclusió de la diversitat.  En el document adjunt podrà observar amb detall tota la informació respecte als professionals que impartiran la formació, el programa, les dates i el formulari d'inscripció.

Si esteu interesats contacteu amb:

Comissió Dona i Empresa
Vía laietana, 32-34
08003 Barcelona 
Tel. 
+34 93 484 12 21
www.foment.com