Inici de la segona edició del programa de Foment i IESE per impulsar el lideratge de la dona en les empreses

Esteu aquí

Inici de la segona edició del programa de Foment i IESE per impulsar el lideratge de la dona en les empreses

 
 

Foment del Treball i l’escola de negocis IESE han iniciat per segon any el programa de sessions formatives adreçades a impulsar el lideratge de la dona en les empreses. A les instal·lacions de l’escola de negocis ha tingut lloc una jornada dedicada a la identitat personal i la reputació professional a càrrec de Núria Chinchilla i amb un taller d’Álex López. Foment, a través de la seva Comissió Dona i Empresa, i IESE han renovat per segon any consecutiu l’acord de col·laboració que persegueix l’objectiu de facilitar tècniques i eines a les dones en el món de l’empresa per eliminar les barreres que els impedeixen progressar segons els seus mèrits i exercir un major lideratge amb serenitat, èxit i satisfacció.

La patronal i l’escola de negocis han dissenyat un programa de sessions de desenvolupament professional i personal a través de formadores de reconegut prestigi i d’unes sessions dinàmiques, pràctiques i interactives amb les participants, que els permetin adquirir competències a través d’un procés d’aprenentatge que integri coneixements, habilitats i actituds. En aquest context es realitzaran tres jornades formatives adreçades a les directives de les empreses que integren Foment i les seves organitzacions associades que s’impartiran els dies 6, 13 i 20 de març per experts reconeguts: Núria Chinchilla, Mireia de las Heras, Beatriz Fernández-Tubau Rodés, Marta Maiques, Álex López, Óscar García Pañella i Carlos Andreu.

 

PROGRAMA DE JORNADES

 

  • 6 DE MARÇ 2018 “IDENTITAT PERSONAL I REPUTACIÓ PROFESSIONAL. DOS REALITATS SINÈRGIQUES?”, a càrrec de Núria Chinchilla i amb un taller de Álex López sobre la identitat professional. Es pretén facilitar tècniques per utilitzar les xarxes socials de manera estratègica per projectar la pròpia imatge personal, fer networking, detectar talent i difondre i gestionar el coneixement a través d’eines com Twitter i Linkedin.
     
  • 13 DE MARÇ 2018 “LA DIVERSITAT, ESTRATÈGIA CLAU PER AL CREIXEMENT PERSONAL I EMPRESARIAL”, a càrrec de Beatriz Fdez-Tubau i Marta Maiques, per obtenir competències, habilitats i actituds per una adequada gestió de la diversitat, traduïda en un augment de la productivitat i la riquesa en les organitzacions. A través del taller s’assoliran les tècniques per liderar la igualtat d’oportunitats i la diversitat en els equips de treball, optimitzant el talent des de la pluralitat i l’impacte de la diversitat en la tecnologia.
     
  • 20 DE MARÇ 2018 “THE FUTURE WORK. LA NUEVA REALIDAD EN LA QUE NOS MOVEMOS”, a càrrec de Mireia de las Heras i amb un taller d’Óscar García-Pañella i Carlos Andreu, donarà les claus per afrontar el repte de la transformació digital del talent. Aprendrem a cercar, compartir, utilitzar i beneficiar-se de la desbordant quantitat de informació i recursos disponibles a la xarxa.