L’Associació Catalana d’Empresàries i Executives (ACEE) participa al VIII Fòrum Mediterrani de Dones Empresàries

Esteu aquí

L’Associació Catalana d’Empresàries i Executives (ACEE) participa al VIII Fòrum Mediterrani de Dones Empresàries

 
 

L’Associació Catalana d’Empresàries i Executives (ACEE), representada per la Sra. M. Helena de Felipe Lehtonen, membre de la Junta Gestora d’ACEE, ha participat al VIII Fòrum Mediterrani de Dones Empresàries, que va tenir lloc el dia 28 d'abril al Caire (Egipte) i ha estat organitzat per AFAEMME (Associació de Federacions i Associacions d’Empresàries del Mediterrani), EBWA (Associació d'Empresàries d'Egipte) i ASCAME (Associació de Cambres de Comerç i Indústria del Mediterrani.

Aquesta edició del Fòrum es va celebrar en el marc del XI Congrés Africà de Dones Emprenedores i la 4ª Cimera del Caire de Empoderament de la Dona, sota el tema "Empoderament Econòmic i Promoció de l’Emprenedoria de Dones i Joves".

El Fòrum MEDA va constar de tres parts principals: 1) la sessió inaugural, que va comptar amb la presència de la Sra. M. Helena de Felipe Lehtonen, membre de la Junta Gestora d’ACEE i Presidenta d’AFAEMME; la Dra. Asfour, Presidenta d’EBWA; el Dr. Ezz, Membre Executiu de la Junta d’ASCAME; l’Amb. Mona Omar, anterior Ministra d'Afers Estrangers adjunta; i l’Amb. Delphine Borione, Secretària General adjunta per a Afers Socials i Civils de la Unió pel Mediterrani. 2) Una segona sessió sobre com millorar el suport als i les joves al Mediterrani a través de la promoció de l’emprenedoria. 3) I la sessió de clausura, sobre la situació de les empreses de dones a la regió MEDA.