La Comisión Dona i Empresa de Foment del Treball co-organitza la Conferència Final del projecte “She Decides, You Succeed”

Esteu aquí

La Comisión Dona i Empresa de Foment del Treball co-organitza la Conferència Final del projecte “She Decides, You Succeed”

 
 

Barcelona, 26 de maig de 2016

Foment del Treball ha constituït una nova Comissió Assessora dedicada, en aquest cas, a donar una visió empresarial a les diverses veus sobre la igualtat de gènere en el món econòmic i empresarial. La nova Comissió Dona i Empresa la presideix María Helena de Felipe, vicepresidenta de Foment, i treballarà perquè l'organització tingui també un posicionament propi en relació amb un dels grans reptes actuals com és l'empoderament econòmic de la dona.

La nova Comissió Dona i Empresa de Foment compta amb l'assessorament de tres expertes de prestigi reconegut com són Núria Chinchilla (Directora del Centre Internacional Treball i Família del IESE), Elizabeth Trallero (Asociación Española de Directivos i European Women's Management Development), i Sara Berbel (directora d'Empowerment Hub). 

En el marc de la Comissió Dona i Empresa, el pròxim 9 de juny de 2016 en la seu de Foment del Treball a Barcelona, es celebrarà la Conferencia Final del programa europeu “She Decides, You Succeed”.

Durant la Conferencia presentarem les conclusions i els resultats sobre la motivació a les empreses per a que promoguin de forma activa l’accés de les dones als llocs de presa de decisió econòmica, a fi de fomentar també el seu propi creixement empresarial. El projecte dona a conèixer la desigualtat  existent en la representació de les dones en els llocs de presa de decisió econòmica de les empreses i la falta de informació sobre la importància i els beneficis de tindre un major equilibri de gènere en les diferents àrees de responsabilitat empresarial.

Es beneficiarà d’aquesta iniciativa 150 Mitjanes i Grans Empreses dels 5 països involucrats en el projecte (Espanya, Itàlia, Letònia, Regne Unit i Romania) i 5 organitzacions empresarials d’aquests països, aconseguint aproximadament un total de 1500 directives.

En el projecte “She Decides, You Succeed”, es consideren com actors claus per a la promoció i l’accés de les dones als llocs de presa de decisió econòmica, les Organitzacions Empresarials com Foment del Treball.

En la Conferencia participarà les entitats europees involucrades en el projecte: Centre for Inclusive Leadership - CFIL (Països Baixos), Associazione Imprenditrici e Donne Dirigenti d’Azienda - AIDDA (Itàlia), The Women’s Economy - WE  (Regne Unit), European Women Inventors & Innovators Network of Bawe - EUWIIN (Regne Unit), Women’s NGOs Cooperation Network of Latvia (Letònia), Asociata Femei in Afaceri - AFEI (Romania), European Association for Women in Science, Engineering and Technology - WITEC (Espanya/Regne Unit), la Organización de Mujeres Empresarias y de Gerencia Activa - OMEGA (Espanya) i la Asociación de Federaciones y Asociaciones de Empresarias del Mediterráneo - AFAEMME (Espanya)