Les infraestructures, el cost energètic i la competència deslleial, enemics de les pimes tarragonines

Esteu aquí

Les infraestructures, el cost energètic i la competència deslleial, enemics de les pimes tarragonines

 
 

La CEPTA acull la nova sessió de treball, que s'emmarca en  el II Congres de Pimes de Catalunya de Fepime, a la que pertany l’ACEE.

L’estat deficient de les infraestructures de comunicació i transport, el preu elevat del cost energètic i la competència deslleial són alguns dels punts negatius que han destacat el conjunt de representants de les pimes de les comarques de Tarragona que el 11 de juny s’han aplegat a la seu de CEPTA.

L’alentiment de moltes actuacions estratègiques en l’àrea del transport, com són el Corredor Mediterrani, l’A-27, han centrat bona part de les crítiques dels empresaris en l’àmbit de les infraestructures, juntament amb el preu elevat de les autopistes i el mal estat de moltes vies de circulació viària.

En un altre àmbit, els representants del sector empresarial han destacat l’elevat preu de la factura energètica, que suposa un llast per moltes empreses, juntament amb la competència deslleial i les dificultats d’instal·lació de fibra òptica i altres tecnologies de comunicació en zones més aïllades.