Les pimes dels dos Vallès lamenten l'intrusisme i la competència deslleial i en reclamen major control administratiu

Esteu aquí

Les pimes dels dos Vallès lamenten l'intrusisme i la competència deslleial i en reclamen major control administratiu

 
 

El territori que formen el Vallès Occidental i el Vallès Oriental és un dels més industrialitzats de Catalunya i les seves pimes lamenten el grau de competència deslleial i d'intrusisme a què han de fer front. Empresaris d'ambdues comarques s'han reunit el 12 de juny a Granollers, a la seu de la Unió Empresarial Intersectorial Cercle d'Empresaris (UEI-Creclem), en el marc del II Congrès de Pimes de Catalunya, que ha organitzat la Federació d’Empresaris de la Petita i Mitjana Empresa (FEPIME), a la que pertany l’ ACEE.  
La Unió Empresarial Intersectorial Cercle d'Empresaris, a Granollers, ha pivotat la sessió de treball. Les pimes dels Vallesos, que han mostrat preocupació per l'intrusisme, demanen a les administracions majors controls per evitar aquesta competència deslleial. Alhora, han evidenciat el seu neguit per la lentitud de l’administració de justícia que, en algunes jurisdiccions triga més de dos anys per fer les corresponents citacions.
L'exemple més clar són els jutjats de Granollers, els més col·lapsats de Catalunya, segons informaven fa pocs dies els mitjans de comunicació. Els empresaris han subratllat també la necessitat de desenvolupar infraestructures clau com  la via orbital B-40, el Corredor Mediterrani, o millorar el servei de rodalies.