Projecte EMPOWA: Finançament per a dones emprenedores

Esteu aquí

Projecte EMPOWA: Finançament per a dones emprenedores

 
 

Horizon 2020 és l'actual programa de la Comissió Europea per finançar la recerca, la innovació i la competitivitat.
Dins d'Horizon 2020, la Comissió Europea disposa d'un programa específic de subvenció a fons perdut per a PIMES amb projectes innovadors de gran impacte i amb un alt potencial de creixement. Es tracta del SME Instrument. Aquest programa permet a les PIMES presentar els seus projectes de forma individual, finançant en una primera fase un estudi de viabilitat (50.000 €) i en una segona fase activitats de R + D, demostració i comercialització (500.000 € - 2.500.000 €). Per a més informació sobre SME
Instrument aquí
ACCIÓ participa en el projecte EMPOWA (amb cofinançament europeu del programa COSME), l'objectiu és fomentar la participació de dones emprenedores (fundadores, CEOS o altes directives), representant a una PIME, en les convocatòries del SME Instrument.
El proper 13 de novembre a les 15:00 hores, se celebrarà a la seu de ACCIO, situada en Passeig de Gràcia, 129, Barcelona, ​​una sessió formativa relativa a la participació de dones emprenedores en les convocatòries de SME Instrument. Us convidem a inscriure-us i formar part d'aquest projecte.
Us deixem aquest enllaç per a més informació