Dia de l'Emprenedoria Femenina

Esteu aquí

Dia de l'Emprenedoria Femenina

 
 

El passat dia 15 de maig va tenir lloc la jornada de foment de l'emprenedoria femenina (Women Entrepreneurship Day), que va organitzar l'ACEE en el marc del projecte de AFAEMME "Young Women As Job Creators", en el qual l'Associació Catalana d'Empresàries i Executives és entitat col·laboradora.

La jornada, celebrada a l'Aula Magna de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), encara que també admetia la participació de nois, estava especialment dirigida a joves dones estudiants de carreres tècniques i/o científiques amb un interès inicial en convertir-se en futures emprenedores.

Van assistir com a participants estudiants de la UIC, a més d'estudiants d'altres universitats catalanes, com ara la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Politècnica de Barcelona (UPC), la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat Pompeu Fabra (UPF), totes elles membres de l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP).

L'esdeveniment ha estat tot un èxit. Després de recopilar les percepcions de les i els participants, podem confirmar que aquests/es van ser motivades/ts per crear les seves pròpies empreses. Durant la jornada, van rebre formació, informació i coaching per a l'emprenedoria i posteriorment van tenir l'ocasió de desenvolupar les seves idees de negocis i de presentar-les davant ficticis inversors.

Les participants que realment vulguin desenvolupar la seva idea empresarial, poden accedir a un servei d'assessorament gratuït ofert per l'ACEE. L'Associació els donarà suport i acompanyarà en la formulació del Pla de Negocis, l'accés al finançament i altres aspectes fonamentals relacionats.