Enfortiment i desenvolupament del sector femení rural de Guatemala (FASE I)

You are here

Enfortiment i desenvolupament del sector femení rural de Guatemala (FASE I)

Any 2004-2005 Promotora Associació catalana d'Empresàries i Executives - ACE&E – Conveni de col·laboració Associació catalana d'Empresàries i Executives - ACE&E – Beneficiària Associació catalana d'Empresàries i Executives - ACE&E – Consell Nacional de Dones de Guatemala –CONAMGUA- Ubicació Managua, Guatemala Objectius 1. MODERNITZAR l'estructura de la Junta de CONAMGUA a partir d'un enfocament i una metodologia basada en una gestió actual de les organitzacions i serveis empresarials 2. CREAR una estructura flexible i multidisciplinar de serveis de consultoria amb prioritat cap a la igualtat de gènere per a aconseguir la inserció i participació de les petites i mitjanes empreses en l'economia 3. MODERNITZAR l'estructura de la consultoria de motivació per a promocionar les aptituds professionals de les dones empresàries de Guatemala Activitats

En 2005 aquest projecte va estar dirigit a les dones empresàries de Guatemala

Descripció de les activitats
  • Formular recomanacions per a la consolidació del poder de les dones marroquines en l'àmbit econòmic i per a estimular les iniciatives empresarials.
  • Modernitzar l'estructura de la Junta de CONAMGUA a partir d'un enfocament i una metodologia basats en una gestió actual de les organitzacions i els serveis empresarials.
  • Actuar com plataforma dels interessos de les dones empresàries enfront de les autoritats nacionals i internacionals en el marc de les activitats de pressió.
Documents MANUAL METODOLOGIC EN GESTIÓ